FŐOLDAL BEMUTATKOZUNK PANASZKEZELÉS ADATKEZELÉS ÜZLETSZABÁLYZAT PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR KAPCSOLAT

SME Property Lízing Zrt.


Bemutatkozunk

Az SME Property Lízing Zrt. (továbbiakban Társaság) a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény (Hpt) keretei között működő pénzügyi vállalkozás. A Társaság a pénzügyi felügyeletet ellátó Magyar Nemzeti Bank 2018. december 20. napján kelt H-EN-I-633/2018. számú határozata alapján végzi alábbi tevékenységeit:

A Társaságban a V.I.B. Ingatlanforgalmazó és Hasznosító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (V.I.B. Zrt.) 100%-os tulajdonosi és szavazati hányaddal rendelkezik. A V.I.B. Zrt. a Tardora Invest Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdonában áll, melyet 5 magányszemély (Bátori Zoltán, Szöllősi Tamás, Kis-Kohut Bernadett, Méri Tamás, Köő Linda) tulajdonol 20-20%-os részesedéssel.

Az SME Property Lízing Zrt. ügyfélkörét a hazai KKV szegmensből építi, jellemzően ingatlan vásárláshoz nyújtott finanszírozással, illetve ingatlanokhoz kapcsolódó követelésvásárlással. Az ingatlanok értékét alapvetően meghatározza a fekvésük, ezért a Társaság elsősorban a fővárosban, vidéki nagyvárosokban, ipari parkokban, kereskedelmi csomópontokban, továbbá iroda negyedekben elhelyezkedő ingatlanokat kíván finanszírozni. Az ingatlan pénzügyi lízingszolgáltatások között elérhetőek a zárt végű, és nyílt végű konstrukciók egyaránt.

A Magyar Nemzeti Bank Társaságot érintő határozatai.